UMPLUTURI PENTRU MANCARURI
Umplutura de carne:Materii prime;250 g fara oase,o ceapa,50g de grasime,50 g slanina proaspata
care se poate inlocui cu 90 g costita afumata,o felie de franzela,1-2 oua ,sare,piper, patrunjel,o ceasca de lapte.Tehnica prepararii: se inabusa in grasime ceapa tocata marunt.Se adauga carnea tocata.se lasa pe foc amestecand 15-20 de minute.se adauga in carnea fragezita miezul de franzela muiat in lapte,slanina taiata marunt,oule,sarea,piper verdeata.
Umplutura de sunca.Materii prime;200g de sunca,o chifla 3 oua,50g unt, un pahar cu lapte,sare ,piper.Tehnica prepararii:se adauga chifla muiata in lapte,sunca tocata marunt,un ou rascopt.doua oua intregi,sare ,piper.
Umplutura de carne:Materii prime;250 g fara oase,o ceapa,50g de grasime,50 g slanina proaspata
care se poate inlocui cu 90 g costita afumata,o felie de franzela,1-2 oua ,sare,piper, patrunjel,o ceasca de lapte.Tehnica prepararii: se inabusa in grasime ceapa tocata marunt.Se adauga carnea tocata.se lasa pe foc amestecand 15-20 de minute.se adauga in carnea fragezita miezul de franzela muiat in lapte,slanina taiata marunt,oule,sarea,piper verdeata.
Umplutura de sunca.Materii prime;200g de sunca,o chifla 3 oua,50g unt, un pahar cu lapte,sare ,piper.Tehnica prepararii:se adauga chifla muiata in lapte,sunca tocata marunt,un ou rascopt.doua oua intregi,sare ,piper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu