PREPARATE DIN OUA
1. Jumari.Materii prime;8 oua,50gunt topit,sare. Tehnica prepararii:se sparg ouale si se bat bine intr-un castron cu putina sare.Se toarna intr-o tigaie cu untul incins si se lasa pe foc pana ce ouale se prind,amestecand incet cu furculita.
2.Jumari cu branza.Materii prime :6 oua,150 g branza,50 g unt,sare,piper.Tehnica prepararii: se bat ouale,se amesteca cu branza,putina sare si piper si se toarna in untul incins.Cand incepe sa se prinda ouale,se amesteca cu o lingura pana se obtine o masa consistenta. 3.Jumari cu verdeata. Materii prime;6 oua ,6linguri de lapte,75g de unt,3 legaturi de patrunjel,3 legaturi de marar,sare piper, 3 rosii.Tehnica prepararii;se bat oule cu laptele.Se adauga serdeata tocata marunt,sare si piper.Se toarna compozitia in tigaia cu untul incins.Se amesteca cu furculita pana se prind oule si se rastoarna.Se pot servii cu felii de rosii.
1. Jumari.Materii prime;8 oua,50gunt topit,sare. Tehnica prepararii:se sparg ouale si se bat bine intr-un castron cu putina sare.Se toarna intr-o tigaie cu untul incins si se lasa pe foc pana ce ouale se prind,amestecand incet cu furculita.
2.Jumari cu branza.Materii prime :6 oua,150 g branza,50 g unt,sare,piper.Tehnica prepararii: se bat ouale,se amesteca cu branza,putina sare si piper si se toarna in untul incins.Cand incepe sa se prinda ouale,se amesteca cu o lingura pana se obtine o masa consistenta. 3.Jumari cu verdeata. Materii prime;6 oua ,6linguri de lapte,75g de unt,3 legaturi de patrunjel,3 legaturi de marar,sare piper, 3 rosii.Tehnica prepararii;se bat oule cu laptele.Se adauga serdeata tocata marunt,sare si piper.Se toarna compozitia in tigaia cu untul incins.Se amesteca cu furculita pana se prind oule si se rastoarna.Se pot servii cu felii de rosii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu