3.Salata de icre de stiuca.Materii prime;100g icre,200g untdelemn.o ceapa,12 masline,o lamaie,sare ,piper.
Tehnica prepararii.Se bat icrele proaspete intr-un castron cu putina sare si putin piper,dupa gust. Se adauga untdelemnul picatura cu picatura,pana se obtine o spuma se amesteca cu zeama de lamaie. Se aseaza pe o farfurie,se garniseste cu masline,iar ceapa tocata foarte marunt se serveste separat.La icrele sarate,nu se mai adauga sare.Se adauga o cescuta cu sifon.
Tehnica prepararii.Se bat icrele proaspete intr-un castron cu putina sare si putin piper,dupa gust. Se adauga untdelemnul picatura cu picatura,pana se obtine o spuma se amesteca cu zeama de lamaie. Se aseaza pe o farfurie,se garniseste cu masline,iar ceapa tocata foarte marunt se serveste separat.La icrele sarate,nu se mai adauga sare.Se adauga o cescuta cu sifon.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu