7.Sos de hrean crud.Materii prime:o radacina de hrean,sare,otet.
Tehnica prepararii:Se tine hreanul1-2ore in apa rece.se curata de coaja,apoi se rade.
se adauga sare si otet.Se pastreaza acoperit pana se serveste.
8.Sos de lamaie1. Materii prime: 50g de unt, o lingura de faina, patrunjel verde, sare, piper pisat, 1/2 lamaie. Tehnica prepararii:se topeste untul,se adauga faina si se toarna o ceasca de apa amestecand mereu.Se pune sare piper si patrunjel tocat.Se fierbe 10-15 min.Se strecoara.Se adauga zeama de lamaie.Acest sos trebuie sa aiba aspectul unui sos alb.
Tehnica prepararii:Se tine hreanul1-2ore in apa rece.se curata de coaja,apoi se rade.
se adauga sare si otet.Se pastreaza acoperit pana se serveste.
8.Sos de lamaie1. Materii prime: 50g de unt, o lingura de faina, patrunjel verde, sare, piper pisat, 1/2 lamaie. Tehnica prepararii:se topeste untul,se adauga faina si se toarna o ceasca de apa amestecand mereu.Se pune sare piper si patrunjel tocat.Se fierbe 10-15 min.Se strecoara.Se adauga zeama de lamaie.Acest sos trebuie sa aiba aspectul unui sos alb.
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