- MASURI PRACTICE TERMENI DE BUCATARIE
- a)Masuri practice de bucatarie
- un varf de cutit de sare.............................................2g
- o lingura de masa cu lapte sau apa......................15g
- o lingura de masa rasa cu orez.......................... 20g
- o lingura de masa rasa cu malai .........................15g
- o lingura de masa rasa cu zahar tos ...................20g
- o lingura de masa rasa cu faina ..........................15g
- o lingura de masa cu varf cu faina .......................20g
- o lingura de masa cu unt,untura ...................20.- 25g
- o lingura de masa cu ulei ................................... 20g
- o lingurita cu unt, untura,ulei..................................... 5g
- o lingurita cu lapte cu apa ...................................... 6g
- o lingurita rasa cu zahar tos.................................... 5g
- o lingurita rasa cu faina ......................................... 6g
- un pahar de apa cu zahar tos ............................... 200g
- un pahar de apa cu faina....................................... 125g
- un pahar de apa........................................... .200-250g
- un pahar de vin...................................................... 90g
- o ceasca de cafea neagra........................................ 60g
- o farfurie adanca de supa ................................... 300ml
- un polonic mare de supa ....................................400ml
- un polonic mic ......................................................80ml
- un cartof cat un ou ......................... ................. 50-60g
- un cub de zahar........................................................6g.
- o chilla................................................................40-60g
- o chfla mare...................................................100-120 g
marți, 27 ianuarie 2015
CAPITOLUL II - MASURI PRACTICE SI TERMENI DE BUCATARIE Pagina 12.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu