Tartine reci:
Painea sau franzela pentru tartine se taie in felii subtiri si mici ca pentru doua imbucaturi,in forme diferite,astfel incat sa poata fi servite cu mana.Painea sau franzela dupa ce s-a taiat in formele dorite,se unge cu un strat subtire cu unt,peste care se aseaza apoi alimentul dorit constand din branzeturi,peste,mezeluri,etc,iar deasupra se orneaza cu feliute sau cerculete taiate din:rosii sau gogosari,rosii,oua fierte,ridichi de luna,castraveciori,masline,(fara samburi)adaugandu-se si cate o frunza de patrunjel verde.Pentru aspect cat mai decorativ pe marginea fiecarei tartine se face o dantela -filigrama-cu unt sprituit foarte subtire,cu ajutorul unui cornet confectionat din celofan sau pergament.
Painea sau franzela pentru tartine se taie in felii subtiri si mici ca pentru doua imbucaturi,in forme diferite,astfel incat sa poata fi servite cu mana.Painea sau franzela dupa ce s-a taiat in formele dorite,se unge cu un strat subtire cu unt,peste care se aseaza apoi alimentul dorit constand din branzeturi,peste,mezeluri,etc,iar deasupra se orneaza cu feliute sau cerculete taiate din:rosii sau gogosari,rosii,oua fierte,ridichi de luna,castraveciori,masline,(fara samburi)adaugandu-se si cate o frunza de patrunjel verde.Pentru aspect cat mai decorativ pe marginea fiecarei tartine se face o dantela -filigrama-cu unt sprituit foarte subtire,cu ajutorul unui cornet confectionat din celofan sau pergament.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu