marți, 27 ianuarie 2015

Pagina .14.

    Sandvisuri cu branza  telemea sau cascaval
    
  Pentru 6 sandvisuri. 12 felii de franzela,100g unt ,300g branza  sau cascaval.
  Tehnica prepararii:untul  cu  care  se ung  feliile de franzela  se freaca  pentru  a fii  spumos(moale),Dupa ungerea  feliilor de franzela cu  unt, pe 6 din ele se aseaza branza  telemea  sau cascavalul taiat in felioare.Se  acopera  apoi cu cealalta felie de franzela  si se strange usor.Cele pentru drum  se  ambaleaza  in celofan.
  Unt condimentat,picant;100g unt,30 g mustar,1/4 lamaie ,sare,piper.
  Tehnica prepararii:Untul spumos se freaca  bine cu mustar,piper,zeama de lamaie si sare,dupa gust,se pot adauga cateva fire de tarhon oparit sau patrunjel verde  tocat fin.Cu acest unt se pot  prepara tartine,sandvisuri, etc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu