Sandvisuri cu branza telemea sau cascaval
Pentru 6 sandvisuri. 12 felii de franzela,100g unt ,300g branza sau cascaval.
Tehnica prepararii:untul cu care se ung feliile de franzela se freaca pentru a fii spumos(moale),Dupa ungerea feliilor de franzela cu unt, pe 6 din ele se aseaza branza telemea sau cascavalul taiat in felioare.Se acopera apoi cu cealalta felie de franzela si se strange usor.Cele pentru drum se ambaleaza in celofan.
Unt condimentat,picant;100g unt,30 g mustar,1/4 lamaie ,sare,piper.
Tehnica prepararii:Untul spumos se freaca bine cu mustar,piper,zeama de lamaie si sare,dupa gust,se pot adauga cateva fire de tarhon oparit sau patrunjel verde tocat fin.Cu acest unt se pot prepara tartine,sandvisuri, etc.
Pentru 6 sandvisuri. 12 felii de franzela,100g unt ,300g branza sau cascaval.
Tehnica prepararii:untul cu care se ung feliile de franzela se freaca pentru a fii spumos(moale),Dupa ungerea feliilor de franzela cu unt, pe 6 din ele se aseaza branza telemea sau cascavalul taiat in felioare.Se acopera apoi cu cealalta felie de franzela si se strange usor.Cele pentru drum se ambaleaza in celofan.
Unt condimentat,picant;100g unt,30 g mustar,1/4 lamaie ,sare,piper.
Tehnica prepararii:Untul spumos se freaca bine cu mustar,piper,zeama de lamaie si sare,dupa gust,se pot adauga cateva fire de tarhon oparit sau patrunjel verde tocat fin.Cu acest unt se pot prepara tartine,sandvisuri, etc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu