Sandvisuri cu pasta de branza
Pentru 6 sandvisuri :12 felii de franzela 100 g unt,300 g telema sau branza de vaci.
Tehnica prepararii:daca branza telemea este prea sarata se poate desara tinundu-se o ora in lapte dulce,apoi se scurge si se trece prin sita sau se sfarma cu furculita.Separat,intr-un castron,se freaca untul pana ce devine spumos apoi se adauga treptat branza.Daca pasta este prea groasa se pot adauga
1-2 linguri de smantana Pe fiecare felie de paine se intinde un strat de pasta, dupa care se pun doua cate doua cu partile unse spre interior si se string usor.
Pentru 6 sandvisuri :12 felii de franzela 100 g unt,300 g telema sau branza de vaci.
Tehnica prepararii:daca branza telemea este prea sarata se poate desara tinundu-se o ora in lapte dulce,apoi se scurge si se trece prin sita sau se sfarma cu furculita.Separat,intr-un castron,se freaca untul pana ce devine spumos apoi se adauga treptat branza.Daca pasta este prea groasa se pot adauga
1-2 linguri de smantana Pe fiecare felie de paine se intinde un strat de pasta, dupa care se pun doua cate doua cu partile unse spre interior si se string usor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu