vineri, 30 ianuarie 2015

pagina.23.

     
     Tartine  cu ochiuri

3 chifle,6oua,unt sau ulei pentru prajit chifle. 
     
     Tehnica  prepararii: Chiflele  se taie  in doua ,se prajesc  putin si se tin la  cald  pana se prajesc si ochiurile.Se aseaza ochiurile pe jumatatile de chifle prajite  si se servesc calde,                                    


     Tartine cu jumari de oua:

3chifle,6 oua,50g unt,o legatura de patrunjel verde,piper pisat,sare,lapte.


     Tehnica  prepararii;chiflele se taie in doua si se prajesc putin.Intre timp se pune pe plita o tigae cu unt.Cand se infierbanta untul se rastoarna  ouale batute putin cu 1-2 linguri de lapte.piper pisat,sare dupa gust si patrunjel verde tocat marunt.Se amesteca 2-3 minute,fara ca ouale sa se intareasca(se lasa moi).Se incarca chiflele cu jumatate de oua si se servesc calde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu